Doel Sumbang – Bulan Batu Hiu

Tinggal sapasi sesa purnama kamari
di dieu duaan
suka bungah
segala rasa dibedah
bulan nu ngagantung dilangit batu hiu
tinggal sapasi sesa purnama lamari
sa niat sa jangji
sahidup samati
moal khianat
insya Allah moal pegat
dina ruang hate
nu aya ukur salira
dina ruang hate
pasti ngan aya ukur salira
bulan dilangit batu hiu
sesa purnama kamari
bulan sepeuting nyaksi
nyepeng rusiah moal betus
pasti
Download