Cak Diqin – Tragedi Tali Kutang

Cak Diqin:

Ndek biyen wis tak tuko-ke, wujud tali sak kutang-e
(Dulu sudah aku belikan, wujud tali sekalian BH-nya)
Saiki-ne lha kok ilang, sak slira-ne
Download