Suliana – Lali Tah Ngelali

LIRIK LAGU Lali Tah Ngelali

Opo tah riko.., nono kangene..
Opo tah riko.., nono welase..
Opo tah riko.., nono kangene..
Opo tah riko.., nono welase..

Kariyo keseron,
Koyo kelopo kopyor dipangan grahono,
Welas sun nong riko,
Tatu nong galih nyekso neng rogo..

Kembange sembujo,
hang dadi tondo moto semebrung gondo,
Lamun hang sun pujo,
Sun anten anteni sing ono teko,
Lali tah ngelali, opo ngeliyo..

reff :
Nong penataban, ngundhuh kangkung
Nong mojoroto, metik lembayung
Ati trataban, pikiran bingung
Keronto ronto, kelayung layung..

Uwiiissss.., urung urung ketan asale..
Uwiiissss.., poco tah wurung endi kabare..

Kembange sembujo,
hang dadi tondo moto semebrung gondo,
Lamun hang sun pujo,
Sun anten anteni sing ono teko,
Lali tah ngelali, opo ngeliyo..

reff :
Nong penataban, ngundhuh kangkung
Nong mojoroto, metik lembayung
Ati trataban, pikiran bingung
Keronto ronto, kelayung layung..

Uwiiissss.., urung urung ketan asale..
Uwiiissss.., poco tah wurung endi kabare..
Download