Didi Kempot – Katresnanmu Ketinggalan Kreto

Aku kenal sliramu wis suwe,
Malah tak anggep adhiku dewe,
Bojoku konco akrab sliramu,
Mrono mrene, dolanan cah telu..

Saikine aku uwis ngerti,
Kowe nandang tresno marang aku,
Biyene ra gelem amiwiti,
Njur kepriye, anggonku nglakoni..

reff :
Katresnanmu, ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
Nduwe karep, mung disimpen simpen
Atiku, biyene kesengsem..

Saikine aku uwis ngerti,
Kowe nandang tresno marang aku,
Biyene ra gelem amiwiti,
Njur kepriye, anggonku nglakoni..

reff :
Katresnanmu, ketinggalan kreto
Mbiyen mbiyen, sliramu ra kondo
Nduwe karep, mung disimpen simpen
Atiku, biyene kesengsem..

Aku kenal sliramu wis suwe,
Malah tak anggep adhiku dewe,
Bojoku konco akrab sliramu,
Mrono mrene, dolanan cah telu..
Download