Ity Ashella – Kegoda Lanang

LIRIK LAGU Kegoda Lanang

Duduk jentul dewekan,
Ngenteni liwate kakang
Wong demen duh kekatonen,
Tambah dina tambah nemen”

DUDUK JENTUL DEWEKAN,
NGENTENI LIWATE KAKANG
WONG DEMEN DUH KEKATONEN
TAMBAH DINA TAMBAH NEMEN

NGLAMUN GLELENG NING PANGKON,
ATI SUN LAGI KETUWON
APA BAE, SING TEK PANDENG
CUMA KAKANG, SING KEDELENG

reff :
KULA LAGI KEGODA NING LANANG,
AWAN BENGI, TETANGISAN
BLENAK TURU, KEKATONEN SAYANG
NAHAN RINDU, BLI KEJAGAN

NAJAN KAKANGE WIS DUE RABI,
CINTA KULA, BLI BISA MARI
DEMENAN WIS LAWAS TEK ENTENI
KULA PENGEN, DADI SIJI

NGLAMUN GLELENG NING PANGKON,
ATI SUN LAGI KETUWON
APA BAE, SING TEK PANDENG
CUMA KAKANG, SING KEDELENG

reff :
KULA LAGI KEGODA NING LANANG,
AWAN BENGI TETANGISAN
BLENAK TURU, KEKATONEN SAYANG
NAHAN RINDU, BLI KEJAGAN

NAJAN KAKANGE WIS DUE RABI,
CINTA KULA, BLI BISA MARI
DEMENAN WIS LAWAS TEK ENTENI
KULA PENGEN, DADI SIJI

DUDUK JENTUL DEWEKAN,
NGENTENI LIWATE KAKANG
WONG DEMEN DUH KEKATONEN
TAMBAH DINA TAMBAH NEMEN

NGLAMUN GLELENG NING PANGKON,
ATI SUN LAGI KETUWON
APA BAE, SING TEK PANDENG
CUMA KAKANG, SING KEDELENG