Waljinah – Tukang Pijet

LIRIK LAGU Tukang Pijet

Kecrak kecrek turut pinggir dalan gede
Wis adate tukang pijet golek gawe
Kecrak kecrek sopo sing kroso boyo’e
Wis jama’e dicelukke pijet wae

Ngendi wae wis carane ojo diece
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah
Boyok pegel awak kesel di ingel ingel
Yen ra ngandel ojo mangkel mundak kogel

Ngendi wae wis carane ojo diece
Yen beneran awak lungkrah biso sumiyah
Roso meri wong saiki akeh sing lali
Jare gengsi jebul mikirke sing siji

Kecrak kecrek tukang pijet masa kini
Sing dipijet bukan kayu bukan besi
Kecrak kecrek tukang pijet kelas tinggi
Lembut hati bubar mijet nyiwel pipi

reff :
kembali ke atas..