Wawan Jembet – Nelongso

LIRIK LAGU Nelongso

Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi, sayang….

reff :
Duh cep menengo, sliramu cah ayu
Usap luh sing ono pipimu
Lilakno aku lungo, dongakno lakuku
Tindak ngayahi kewajibanku

Mugo-mugo wae, ra ono pacobane
Enggal bali kumpul karo keluargo
Siji panyuwunku, saben mbengi ndedonga
Kang bali ra ono rubedo

Tangis batin, ra biso tak tahan
Luhku iki sing biso dadi seksi
Salam kanggo wong tuwo, kon ndongakno aku
Mugo-mugo raono pacoba

Tahan tangismu, aku tambah nelongso
Mrebes mili luh sing ono mripatku, sayang….