Bugie – Rumongso Dosa

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo adigung adiguno
Bocah yatim piatu tulungono,
Iku dawuhe sing kuoso

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo tumindak, siyo-siyo
Tulung tinulung iku utomo,
Mengko gusti Alloh, paring tresno

Ra ono manungso, sing sempurno
Ra ono manungso, ora duwe dosa
Mulo podo enggal, enggal tobato
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso

Rumongso dosa, lumrahing manungso
Mulo ojo tumindak, siyo-siyo
Bocah yatim piatu tulungono,
Iku dawuhe sing kuoso

reff :
Ra ono manungso, sing sempurno
Ra ono manungso, ora duwe dosa
Mulo podo enggal, enggal tobato,
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso

Ra ono manungso, sing sempurno
Ra ono manungso, ora duwe dosa
Mulo podo enggal, enggal tobato
Mumpung durung ditimbali, karo sing kuoso
Download