Bugie – Becik Ketitik Olo Ketoro

Akeh wong kang ngerti,
Gusti Alloh moho pirso
Nanging keno opo,
Isih akeh sing tumindak duso

Sing becik ketitik,
Sing olo ketoro
Eling-eling manungso,
Yen bakale ono surgo neroko

Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo
Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese

reff :
Sing becik ketitik,
Sing olo ketoro
Eling-eling manungso,
Yen bakale ono surgo neroko

Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo

Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese
Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese

reff :
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo

Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese
Nandur kecik ora bakal thukule telo
Yen nandur becik, ora bakal ngundhuhe olo

Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese
Yakino marang gusti,
Yen bakale paring piwalese
Download