Bugie – Opo Abote

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono
Nanging wektune sholat,
Ngaku ra ono

Ngakune awake kuat,
Ngakune awake sehat
Nanging yen wulan poso,
Ngaku larane kumat

Opo abote, sholat limang wektu
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu
Opo abote, poso wulan ramadhan
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono
Nanging wektune sholat,
Ngaku ra ono

Ngakune awake kuat,
Ngakune awake sehat
Nanging yen wulan poso,
Ngaku larane kumat

reff :
Opo abote, sholat limang wektu
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu
Opo abote, poso wulan ramadhan
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso

Opo abote, sholat limang wektu
Yen kuwi wis dadi kewajibanmu
Opo abote, poso wulan ramadhan
Yen kuwi wis dawuhe sing kuoso

Wektu kanggo kerjo ono,
Kanggo dolan ugo ono
Kudune wektu sholat,
Yo ugo ono
Download