Nurhana – Petis Manis

LIRIK LAGU Petis Manis

Petis manis,
Pupus tebu sak umpomo [kepiye werdine]
Ojo ngucap,
Ora teges tanpo guno [kepiye karepmu]

Petis manis,
Sarto langking sak umpomo [kepiye werdine]
Ojo ngucap,
Yen to amung samudono [damar mancung]

Nyupet roso kang samar [samar]
Gagar wigar pikolehe [mulo]
Tejo bengkok ngirup toyo [trimo luwung]
Kanggo konco jeruning sepi [muna muni]

Petis manis,
Yen ngucap sing ati ati [tansah tak enteni]
Dadi kanti,
Nyoto bebrayan sejati

reff :
kembali ke atas..petis manis…
Download