Nurhana – Ojo Dipleroki

LIRIK LAGU Ojo Dipleroki

Mas mas mas ojo dipleroki
Mas mas mas ojo dipoyoki
Karepku njaluk di esemi

lk:
Tingkah lakumu kudu ngerti coro
Ojo ditinggal kapribaden ketimuran

pr :Â Mengko gek keri ing jaman
lk : Mbokyo sing eling
pr :Â Eling bab opo
lk : Iku budoyo
pr :Â Pancene bener kandamu

reff :
kembali ke atas…