Nurhana – Lare Gunung

LIRIK LAGU Lare Gunung

KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI NANGING LURUNG

LENDANG KLAMBI JARIK’E KAWUNG,
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL ALIAS SRAWUNG

NADYAN KULO LARE NGGUNUNG,
AMPUN SUPE AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG NOPO MENTHUNG, KULO WONG BINGUNG
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG

ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB KULO LARE NGGUNUNG

reff :
KULO NIKI LARE NGGUNUNG,
ADOH KUTHO, MANGGENE TEN KAMPUNG
CEDHAK ALAS CEDHAK GRUMBUL, GUNG LIWANG-LIWUNG
DEDE MARGI NANGING LURUNG

LENDANG KLAMBI JARIK’E KAWUNG,
PAK’E KUNCUNG, MUNG BEBETAN SARUNG
ADOH RATU CAKET WATU, SAK GUNUNG-GUNUNG
KIRANG GAUL ALIAS SRAWUNG

NADYAN KULO LARE NGGUNUNG,
AMPUN SUPE AMPUN LALI METUNG
NIAT NULUNG NOPO MENTHUNG, KULO WONG BINGUNG
RA DUWE BAPAK, RA DUWE BIYUNG

ORA UDAN ORA MENDHUNG,
KOK JAMANE PORO PIYAYI BINGUNG
MBIYEN PRIPUN KOK RA DIPETUNG
TRIMAH NASIB KULO LARE-LARE NGGUNUNG
Download