Reny Farida – Janji Gombal

LIRIK LAGU Janji Gombal

Sing usah riko ngomong, demen nong isun
Kadung seprene omong riko, wis sing ono buktine

Sing perlu riko kirim, surat nong isun
Yo nyatane cuman rayuan, rayuan gombal, yo sing usah

reff :

Kabeh wong lanang kadung ono karepe
Omonge manis koyo gulo sari manis

Kadung wis keturutan, lali sumpah lali janji
kari-kari sun anteni, sing weruh riko
Nggandeng wong wadon liyo

Sing usah riko ngomong, demen nong isun
Kadung seprene omong riko, wis sing ono buktine

Sing perlu riko kirim, surat nong isun
Yo nyatane cuman rayuan, rayuan gombal, yo sing usah

reff :

Kabeh wong lanang kadung ono karepe
Omonge manis koyo gulo sari manis

Kadung wis keturutan, lali sumpah lali janji
kari-kari sun anteni, sing weruh riko
Nggandeng wong wadon liyo