Doel Sumbang – Rumasa

LIRIK LAGU Rumasa

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo Ku mumun
walah
Rumasa asep age suka ngadadak ngagaduh rasa cinta
Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrokeun

Kuruunyung oji jeung mersi
jol udin mawa BMW Tatang dodo mawa volvo
ana mawa toyota
walah
Rumasa asepmah teu boga rumasa asep sangsara ku dun ya
Rumasa modal ukur cinta ditambah nawaetu rek satia

Mumun milih mana
Muumuun milih saha

Kang asep tong cang caya
Mumun pasti milih didinya

Ngagebrai dun ya jadi caa ang asatuh karena pipikiran
Sare tibra dahar mirasa
Nyata cinta teu kabeh ningali dun yaa

Loba nu nganjang ka mumun
Loba nu resep ka mumun
Loba nu bogoh ka mumun
Loba nu gelo Ku mumun

Rumasa asep age suka ngadadak ngagaduh rasa cinta
Rumasa ngan asep rumasa rek naon anu di sogrokeun

Kuruunyung oji jeung mersi
Jol udin mawa BMw Tatang dodo mawa VOLVO
Ana mawa toyota
walah