Doel Sumbang – Runtah

LIRIK LAGU Runtah

Panon na alus,irung alus,biwir alus.
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus.
Ngan hanjakal kalalakuan siga SETAN.
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu.
Naha kunaun nu geulis loba nu bangor.
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis.
Siga na mah ngaraasa asa aing hade rupa.
Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka.
Kulit klir koneng cangkang cau.
Huntuna bodas tipung tarigu.
Panon coklat kopi susu.
Ngan naha atuh beut di mumurah.
Geblek hirup daek jadi RUNTAH.
Ulah banggga bisa gunta ganti jalu.
Komo jeung poho di baju.