Doel Sumbang – Selebritis Bandung

Selebritis Bandung

Tante-tante muda-muda

Cantik-cantik necis-necis

Ngariung di juru kafe

Arisan sabulan gope

Anak salaki di imah

Teu kaurus cuek aje



Selebritis Bandung

Ramping-ramping menor-menor

Modis-modis konon kaya

Bari sibuk nyoo hape

SMS-san jadi gawe

Ngondang balad salevel

Lanjut ka karoke



Iuran papatungan

Di karoke suka bungah

Lalajo doger jelema

Bugil..bugil… 2X



Selebritis Bandung

Korek api kaca mata

Jam tangan sapatu baju

Kudu merek nu terkenal

Bari mutlak original

Soal harga mahal

Isuk ge urusan cingcay



Sakapeung pikarunyaeun

Disiksa ku gaya hirup

Sanajan geus ludes bangkrut

Bacot mah angger ondedol



Medikyur medikyur

Bulu halis di cukir



Medikyur medikyur

Bulu kelek di cukur



Medikyur medikyur

Bulu bitis di cukur



Medikyur medikyur

Palay nu saageung tuur
Download