Doel Sumbang – Teteh

LIRIK LAGU Teteh

G Em
Lamun lain teteh awewena
Am C D
Kelaanan kudu kawin harita
G Em
Lamun lain teteh awewena
Am C D
Terus terang can hayang jadi bapa


Em Bm
Boroboro rumah tangga
Am D
Pang geus puguh gawe oge teu boga
Em Bm
Ngan kusabab teteh awewena
Am D
Modal cinta kumaha ngke we jadina


G Em
Syukur geuning hirup aya jalana
Am C D
Najan teu leuwih dahar mah teu kurang
G Em
Syukur geuning hirup aya jalana
Am C D
Najan teu leuwih baju mah teu kurang


Am
Sanajan teu bru di juru
Em
Sanajan teu bro di panto
Am
Ngalayah di tengah imah
C D
Pinuh ka bungah taya ka susah
Download