Cak Diqin – Susu Murni

Wujude pancen cilik
Isine pancen setitik
ning nyatane gede tenan khasiate

Lho kangmas kowe kok saru
Aku ra rep nggeguyu
La yen perlu aku malah nesu-nesu

CD: Ngopo ndadak nesu barang
WW: Yo nesu, sampean saru kok
CD: *Halah* kuwi salahe penafsiran
WW: Lhah terus opo kuwi mau?
CD: Ngene lo karepku, rungokne

Sing cilik kuwi kutane
Sing sitik penduduke
Khasiat gede kuwi susune
kang kondang ing mBoyolali

O ngono to mas karepmu
Yen ngono aku setuju
mBoyolali pancen wis kondang susune

Sing sopo wis ngrasake
mesti takon tunggale
Yen wis adoh mesti akeh kangene

Susune pancen murni
Mas putih julukane
saka kuta boyolali tersenyum
Download