Basitho – Sampai Kapan (Cah Ayu)

tak sayangi sliramu tulus sing soko atiku
tak trisnamu sliramu ikhlas jero ning dadaku
senajan mergo jarang ketemu ning aku bakal tansah nunggu

maturono ibumu janji … wes …
.. sewajare trisno sing tak roso
mugo sliramu bisa mugemi janji

sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu

ojo buang waktumu pirang taun aku nunggu
aku wes ora kuat nandang kangen ning dadaku
aku wes pengen nyanding sliramu dadi duwekku

sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu

ojo buang waktumu pirang taun aku nunggu
aku wes ora kuat nandang kangen ning dadaku
aku wes pengen nyanding sliramu dadi duwekku

sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni sliramu
sampe kapan cah ayu aku ngenteni tekamu
[until fade]
Download