Ratna Antika – Perahu Layar

LIRIK LAGU Perahu Layar

Yok konco ning isik gembiro ..
Anglerap lerap..banyune segoro
Angliak numpak prahu layar
Ing dino minggu..Dhek, Pariwisoto
(**)

Alon prahune wis nengah
Byar..Byur..Byar..Banyu tinelah
ora jemu-jemu..karo mesem ngguyu
Ngilang ake..Roso longgah lesu
Athik njawil mas…..Jebul wis sore

wite kelopo..katon awe-awe
Prayogane becik bali wae
Dhene sesok esok..Tumandhang nyambut gawe

Download