Kalingga – Sumpah Palapa

LIRIK LAGU Sumpah Palapa

Ono ing tanah jawi sejarah prasista
Kraton Majapahit sumber tatanan negoro
Ing Mojokerto
Satrio wengker ing Ponorogo sakti mandraguna
Nduweni cita-cita tulus luhur bekti ing roso
Negoro wibowo wicaksono
Negoro agung mulyo ing ndonyo

Restu prabu gusti Hayam Wuruk kuoso
Mahapatih Gajah Mada ucap sabdo
Niat ingsun Amukti Palapa 2x

Amukti Palapa, lamun huwus kala nusantara
Ingsun Amukti Palapa, lamun kalah ring gurun
Seran... Tangjungpura... Haru
Pahang... Dompo... Bali
Sunda... Palembang
Tumasik... Samana
Ingsun Amukti Palapa