Sujiwo Tejo – Anyaman Nyaman

LIRIK LAGU Anyaman Nyaman

anut runtut tansah reruntungan
munggah mudhun gunung anjok samudero
gandeng rendeng anjejereng rendeng
reroncening kembang… kembang temanten

mantene wus dandan dadi dewo dewi
dewaning asmoro gyo mudhun bumii

e la mendhung… bubar mawur
mlipir mlipir… gyo sumingkir
mahargyo dalan temanten… dalane dewo dewi

sworo trompet… teng celeret
arak arak sigo sigrak
datan kendhat… anut runtut
gyo mudhun bumi
Download