Tony Q Rastafara – Ngajogjakarta

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Mlaku-mlaku neng Ngayogjokarto
Lali omah lali wektu mrono konco mrene konco
Rame-rame mampir ngombe umbar ngguyu
Crito ngalor ngidul weteng luweh ora usah bingung
Sego kucing ora popo rego miring monggo kerso
Ngayogjokarto… Ngayogjokarto…

Yen di eling-eling
Yen di eling-eling
Manise ora iso ilang 2x

Kuto pelajar sing adem ayem
Tepo sliro tasih wonten
Londo-londo krasan manggon tiang monco moro seneng
Ojo lali lesehanku tek Malioboro
Nombohi ati kangen yen suwe ora ketemu
Ngayogjokarto… Ngayogjokarto…
Download