Didi Kempot – Lingso Tresno

Sindhap sing ono rambutku iki
Isih biso tak kramasi
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Lingso sing ono rambutku iki
Isih biso tak petani
Nanging yen ngramasi loro ati
Ora gampang koyo mijet wohing ranti

Endahe ombak segoro Parangtritis sakidule yogjo
Eling aku tansah eling
Senajan kowe ra eling

Reget sing ono kulitku iki
Isih biso tak resiki
Nanging yen ngresiki ati iki
Ora gampang koyo mijet wohing ranti
Download