Didi Kempot – Lingsir Wengi

LIRIK LAGU Lingsir Wengi

lingir wengi
Sepi durung bisa nendra
Kagoda mring wewayang kan ngreridu ati

Kawitane mung sembrono njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dhewe kang newahi
Nandang bronto kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi sing tak puji aja lali
Janjine muga bisa tak ugemi



Download