Didi Kempot – Tirtonadi

Nalikane Ing Tirtonadi
Ngenteni Tekane Bis Wayah Wengi
Tanganmu Tak Kanthi
Kowe Ngucap Janji
Lungo Mesti Bali

Rasane Ngitung Nganti Lali
Wis Pirang Taun Anggonku Ngenteni
Ngenteni Sliramu
Neng Kene Tak Tunggu
Nganti Saelingmu

Moso Rendeng Wis Ganti Ketigo
Opo Kowe Ra Kroso
Nek Kowe Esih Eling Lan Tresno
Kudune Kowe Kroso

Nalikane Ing Tirtonadi
Ngenteni Tekane Bis Wayah Wengi
Tanganmu Tak Kanthi
Kowe Ngucap Janji
Lungo Mesti Bali

Wis Suwe2x
Kangen Sing Tak Rasakke
Rasane2x
Rasane Koyo Ngene
Neng Kene2x
aku Ngenteni Kowe
aku Kangen
Kangenku Mung Kanggo Kowe

Rasane Ngitung Nganti Lali
Wis Pirang Taun Anggonku Ngenteni
Ngenteni Sliramu
Neng Kene Tak Tunggu
Nganti Saelingmu

Wis Suwe2x
Kangen Sing Tak Rasakke
Rasane2x
Rasane Koyo Ngene
Neng Kene2x
aku Ngenteni Kowe
aku Kangen
Kangenku Mung Kanggo Kowe

Download